Social Media, Personal Branding

Constant Van Paesschen

De Huzaren zijn van alle communicatiemarkten thuis. Ook het verzorgen van uw perscontacten en public relations zijn een kolfje naar onze hand.

U kent ongetwijfeld de familie Van Paesschen? Vader Stanny Van Paesschen was een Belgische, Olympische topruiter (jumping) met een prachtig palmares. Hij bouwde met ruime kennis en ervaring het Van Paesschen Equestrian Center uit tot een gerenommeerd, internationaal hippisch bedrijf.

Driemaal nam hij voor ons land deel aan de Olympische Spelen (1976, 1996, 2004). Ook op de Wereldruiterspelen in 2002 in Jerez de la Frontera, op diverse Europese kampioenschappen en in tal van Nations Cup-wedstrijden (landenwedstrijden jumping, vergelijkbaar met Champions League voetbal) schitterde hij.

Na zijn sportieve loopbaan ondersteunde Stanny Van Paesschen verschillende missies van de Belgische ruitersportfederatie en werd hij vervolgens bondscoach van Saudie-Arabië. Op de Olympiade in Londen kaapte zijn team in 2010 de bronzen medaille weg.

constantvanpaesschen

Personal branding, powered by De Huzaren

Zijn zoon, Constant Van Paesschen (22j.), treedt met verve in de internationale voetsporen van zijn vader. Hij sprong de voorbije drie jaar zomaar even 384.303 euro aan prijzengeld bij elkaar in het Formule 1-circuit van de paardensport, de Longines Global Champions Tour. Constant moest al enkele malen op zoek naar meer plaats voor zijn bekers en medailles en vertegenwoordigde reeds meermaals ons land in Nations Cup-wedstrijden.

Sedert een tweetal jaar zijn De Huzaren verantwoordelijk voor de externe communicatie van deze gerenommeerde, hippische topsportfamilie met als huidig vaandeldrager Constant Van Paesschen.

Klant: Van Paesschen Equestrian Center
Opdracht voor de Huzaren: Pers en sociale media
Website: www.constantvanpaesschen.be
Facebookpagina: https://www.facebook.com/VanPaesschenEqC/
Twitterprofiel: www.twitter.com/vanpaesschenec
Instagram: www.instagram.com/constantvanpaesschen_official

Constant Van Paesschen - Instagram

Nieuwsberichten opstellen en deze publiceren op de website. Nieuwsbrieven ontwerpen en pennen en ze verspreiden via e-mail. Persberichten uitsturen en persconferenties opzetten. Alle sociale mediakanalen dagelijks opvolgen. Het volledige plaatje is in de ervaren handen van De Huzaren.

De resultaten lieten niet lang op zich wachten. De interesse van nationale kranten en televisiezenders voor deze jonge atleet was gewekt. Ook het grote publiek ontdekte het ‘persoonlijk merk’ Constant. Dankzij een doordachte mix van nieuws, korte updates, ludiek beeldmateriaal en snel reageren op berichten van zijn fans, maakten we van deze topruiter een toegankelijke en geliefde persoonlijkheid.

Van Paesschen Equestrian Center hoeft u alvast niet uit te leggen wat een degelijke communicatie kan betekenen voor het succes en het zakencijfer van uw bedrijf…

 

Categorieën: Sociale media, Pers & communicatie


The same service for your company?


← Back to the medals