← Terug naar de blogpagina

Onze klanten doen het uitstekend. En dat is geen toeval…

18 september 2016 - De Huzaren

Tijd voor een bekentenis…  Wij houden van onze klanten. Ook als we even niet voor hen aan de slag zijn, volgen we ze op de voet.  En wat blijkt? Ze doen het supergoed, ze vallen op. En dat is geen toeval. Stuk voor stuk gaan ze tot het uiterste, ze streven perfectie na. Klanten om trots op te zijn! 

Wintertuin

Zo is er de prachtige Wintertuin vzw in Onze-Lieve-Vrouw-Waver die tijdens Open Monumentendag 2016 meer dan 2000 belangstellenden over de vloer kreeg…

Wintertuin - toerisme Mechelen

Bron afbeelding : Toerisme Mechelen

Voor wie de intussen wereldbekende Wintertuin nog niet kent …

Verscholen in de regio Mechelen ligt het Ursulineninstituut, een verborgen parel van de art nouveau. De wintertuin van het voormalige pensionnat de demoiselles in Onze-Lieve-Vrouw-Waver was anno 1900 een unicum in zijn katholieke context. Hij blijft tot op vandaag verrassen met zijn feeërieke licht- en kleurenspel. De Huzaren ontwierpen een nieuw inkomticket voor Wintertuin.

La-On Lawyers

La-On Lawyers is genomineerd voor meest innovatief advocatenkantoor, de CCBE Innovation Award. Council of Bars and Law Societies of Europe (CCBE) is een organisatie die meer dan een miljoen advocaten verenigt en binnenkort die award uitreikt aan het meest innovatief advocatenkantoor van Europa. De Belgische delegatie nomineerde daarvoor La-On. En wie bouwde de website voor dit vooruitstrevend advocatenkantoor gelegen in het hart van diamantstad Antwerpen? Juist, De Huzaren!

Currenti Hotel Planning

Adriano Currenti weet wat hij doet. Bescheiden gestart als extern adviseur voor de hotelsector, groeit zijn bedrijf en onderscheidt het zich door een breed scala aan sociale waarden. Zelden iemand gekend die zo gedreven langetermijnrelaties nastreeft met klant en leverancier. Ethisch ondernemen is voor Adriano Currenti een topprioriteit. De Huzaren ontwierpen een nieuwe huisstijl voor Currenti Hotel Planning.

Kärcher Center Van Mol

Niet de kostprijs, maar de kwaliteit en de service maken het verschil voor CEO Ludo Van Mol. En gelijk heeft hij. Begin september opende hij een derde vestiging, ditmaal te Oudenaarde. Ondertussen trekt hij in Diksmuide een gloednieuw, reuzengroot gebouw op.

Met drie vestigingen in België is Kärcher Center Van Mol de onbetwiste marktleider in eigen land. Tevens is dit bedrijf het grootste, onafhankelijk Kärcher Center in Europa. Voor hun communicatie en marketing doet Kärcher Center Van Mol beroep op De Huzaren.

 

Klanten om fier op te zijn!

Klanten om mee uit te pakken!

 

Wil u ook investeren in uw communicatie en naambekendheid?  

Aarzel geen seconde en contacteer ons meteen voor een vrijblijvende babbel.  Bel 0475 66.27.51 of mail naar laurens@huzaren.be

Gecategoriseerd onder : Pers & communicatie


Tags:


← Terug naar de blogpagina