← Terug naar de blogpagina

Pers en communicatie voor het vijfde jaar op rij tijdens Flanders Horse Event

5 augustus 2017 - De Huzaren

Woensdag startte de elfde editie van Flanders Horse Event, een internationale jumpingwedstrijd op het domein van Stoeterij d’Heyboght te Beervelde (nabij Gent). Naar jaarlijkse traditie vindt deze prestigieuze wedstrijd – die bij de top drie van de Belgische outdoorcompetities behoort – plaats tijdens de eerste week van augustus.

De aanwezigheid van De Huzaren op dit evenement mag intussen ook een traditie genoemd worden. Voor de vijfde maal op rij is Huzaar Kim Schoukens van dienst als pers- en sociale mediaverantwoordelijke.

Als persverantwoordelijke nodig ik de journalisten uit en begeleid ik hen wanneer zij informatie nodig hebben of bepaalde ruiters willen spreken”, licht Kim toe.

Het up-to-date houden van de website hoort ook bij de rol van persverantwoordelijke. Na elke proef zorg ik voor een kort verslag dat de resultaten samenvat. Ik ben er tijdens elke prijsuitreiking bij, feliciteer de ruiters en nodig de winnaar van iedere hoofdproef nadien uit voor een interview.”

Social media

Via de sociale media zorgt Kim ervoor dat mensen die niet aanwezig zijn de sfeer kunnen opsnuiven alsof ze erbij zijn. Van informatieve berichten tot sportfoto’s en sfeerbeelden: de sociale media feed van Flanders Horse Event wordt op een regelmatige en gevarieerde manier bijgehouden.

Flanders Horse Event is een uniek evenement in België, ik ben vereerd om nu reeds voor de vijfde maal op rij te mogen samenwerken met deze goed geoliede en hartelijke organisatie!


Ook interesse in een persverantwoordelijke voor uw evenement?

Contacteer Kim persoonlijk via ons contactformulier

 

Meer info over Flanders Horse Event op www.flanders-horse-event.com

Gecategoriseerd onder : Pers & communicatie Sociale media


Tags:


← Terug naar de blogpagina