← Terug naar de blogpagina

Journalistieke huzarenstukjes voor diverse kwaliteitsmagazines 

10 mei 2017 - De Huzaren

Artikels en (publi)reportages nodig? De Huzaren pennen ze voor uitgeverijen, bedrijven, evenementen en (sport)persoonlijkheden. Enkele voorbeelden…  

header journalistieke stukjes

PLAN Magazine en Home Sweet Home Magazine

De nieuwe PLAN Magazine en Home Sweet Home Magazine liggen in de winkelrekken en daar zijn we trots op! Ook deze maand bevatten de twee prestigieuze (interieur)architectuurmagazines reportages van onze hand. Huzaar Kim Schoukens doorkruist voor onze klant Uitgeverij Balfin het ganse land en pent (publi)reportages over architectuur en de paardensector.

“Sinds 2015 schrijven we voor Balfin, dat de prachtige driemaandelijkse magazines “PLAN” (architectuur) en “Home Sweet Home” (interieurarchitectuur en design) uitgeeft. Regelmatig prijken onze stukken in deze bladen die door (interieur)architecten en designers trouw gelezen worden. Een toffe en afwisselende job”, licht De Huzaren-vennoot Kim Schoukens toe.

CAP Magazine

Ook andere nichesectoren bedienen we met verve. Zo koos recent CAP Magazine (paardensector) voor De Huzaren. Sinds januari hebben we daarin een vaste rubriek. In ‘Agenda’ sommen we de komende paardensportwedstrijden op en zetten we telkens een evenement extra in de kijker met een interview.

cap

Zo passeerden onder andere Peter Postelmans (organisator Jumping Lummen), internationaal springruiter Jos Verlooy (over Jumping Antwerpen) en Eric Oltmans (oprichter van het Mérens stamboek) al de revue.

Bovendien maakten we voor CAP Magazine ook reportages en interviews, zoals het interview met de bondscoach van de Belgische dressuurploeg Sjef Janssen, een reportage over bitloos paardrijden, een reportage over ‘natural horsemanship’.

Journalist én P.R. in één

Journalisten hebben een haat-liefdeverhouding met P.R.-mensen. En dat is niet zonder reden. Ze worden door hen bestookt met schreeuwerige reclameberichten terwijl journalisten schrijven voor hun lezers en die willen inhoud.

Schrijven én P.R. zijn nochtans makkelijk te combineren. Neem een journalist onder de arm die het klappen van de P.R.-zweep kent en de verwachtingen van uw lezers niet uit het oog verliest.. Kortom, bel of mail ons even.

Gecategoriseerd onder : Copywriting & vertalingen


Tags:


← Terug naar de blogpagina