← Terug naar de blogpagina

Video… daar heb je toch een mega budget voor nodig?

21 maart 2017 - De Huzaren

“YouTube bundelt tv-zenders, Facebook brengt tv-applicatie uit”

“Finally live TV, made for you”

“Video will account for 80 percent of global internet traffic”

“78% of people watch online videos every week, 55% watch every day”

 

De krantenkoppen liegen er de laatste weken niet om.  Wil u online opvallen, dan doet u dat best met video.  Heel wat mensen consumeren dagelijks filmpjes en sociale netwerken zorgen ervoor dat dit beeldmateriaal vaker in de berichtenstroom van hun gebruikers te zien is.  

video-budget

Budgetvragen

Enkele jaren geleden vergde het maken van een knap bedrijfsfilmpje nog heel wat budget.  Niet alleen het uurloon van cameraman en monteur moesten betaald worden, ook het materiaal zelf kostte een aardige duit.

Vandaag hebben we allemaal een camera op zak.  Dus weg zijn de financiële zorgen bij het maken van leuk beeldmateriaal!  Met een degelijke smartphone is dat op één, twee, drie gefikst en gedeeld met de rest van de wereld.

Onderscheidingsfactor

Maar als iedereen filmpjes op het wereldwijde web gooit, hoe springt u er dan als bedrijf nog uit?  

– Creativiteit!

De boodschap, hoe iets gefilmd en daarna bewerkt wordt, is cruciaal om uw beelden te laten opvallen.  En het hoeft er heus niet super strak en professioneel uit te zien.  Soms is de ruwe werkelijkheid lekker verfrissend!  

 

Benieuwd hoe u uw boodschap aan de hand van filmpjes kan overbrengen?  Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel, we horen graag wat uw volgende uitdaging is.  

 

Gecategoriseerd onder : Pers & communicatie


Tags:


← Terug naar de blogpagina