← Terug naar de blogpagina

Heerlijk helder Hoofs Hof

4 juni 2020 - De Huzaren

Dagelijks staan we onze klanten bij met doeltreffende public relations en met snedige communicatie. Soms vraagt de klant ons ook zijn website onder handen te nemen.

Vandaag lanceren we zo eentje, www.hoofshof.be. Een heerlijk heldere, strakke website die de bezoeker toont wat dit bedrijf in zijn mars heeft op het vlak van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

Toen oprichter Jan Van Hoof het bedrijf overliet aan zijn zoon Christoffel, gooide de kersverse zaakvoerder het over een andere boeg. De Huzaren ontwierp een nieuwe huisstijl. De groen en geel getinte ‘British’ huisstijl maakte plaats voor een strak, minimalistisch logo.

Hoofs Hof nieuwe website webdesign

In het verlengde van deze nagelnieuwe ‘look and feel’ volgt nu de website. Met woord en vooral beeld laten we de bezoeker even wegdromen bij al dat rustgevend en inspirerend groen voor commerciële en residentiële projecten.

De komende weken starten we voor deze groen-gepassioneerde topper een paar sociale mediakanalen op. Gericht op specifieke doelgroepen bouwen we hun naambekendheid verder uit met periodieke e-mailcampagnes.

Gecategoriseerd onder : Website & webwinkel


Tags:


← Terug naar de blogpagina