← Terug naar de blogpagina

Welkom Mood Media Belgium!

11 november 2019 - De Huzaren

MoodMediaLogoIcons-Black-Red

Sinds de zomer van 2019 wees de wereldleider in zintuiglijke marketing haar PR-budget voor België toe aan De Huzaren. Aan ons de eer en het plezier om de vooruitstrevende toepassingen van Mood Media onder de aandacht te brengen.

Waar wetenschap en marketing elkaar kruisen, vinden we sensoriële marketing.  Alles start met de invloed die bepaalde stimuli voor onze zintuigen op ons onderbewustzijn hebben.

Het is algemeen bekend dat geurmarketing werkt. Al genoten van de geur van verse croissants in uw supermarkt of van dat stress-reducerend geurtje in een zaak die verzorgingsproducten verkoopt? Mood Media gaat echter verder dan enkele druppeltjes in de luchtverstuiver.  Het focust zich op de pijlers beeld, geluid, geur, social en audiovisuele oplossingen.

“We helpen onze klanten om een band te creëren met hun klanten en om hun merkimago te versterken.  Dat doen we via een breed scala aan in-store media-oplossingen,” aldus Claudine Pickard, marketing manager bij Mood Media Benelux.

Het gamma van Mood Media spreidt zich uit van digital signage (narrowcasting, digitale menuborden en video walls) over muziek & messaging (branded music, on-hold & in-store commercials) tot en met geurmarketing en audiovisuele oplossingen.

Eind 1996 werd Mood Media Belgium nv opgericht. Met Mood Media Nederland bv werkt het samen onder de noemer Mood Media Benelux, in totaal goed voor ruim 55 medewerkers. Na enkele overnames en fusies ontstond in 2004 het Amerikaanse Mood Media Corporation met als thuishaven het Texaanse Austin.

Vandaag is Mood Media aanwezig in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika en actief in retail (fashion & food), automotive, banking, horeca, en hospitality.  Met haar in-store oplossingen bereikt Mood Media dagelijks meer dan 150 miljoen consumenten via ruim 500.000 klantenlocaties in meer dan 100 verschillende landen.

“Met de uitbreiding van hun Belgisch team, eerder dit jaar, ontstond bij Mood Media Benelux de nood aan een lokaal PR-bureau. We zaten snel op dezelfde golflengte. Het is leuk samenwerken met hen en met hun Nederlands PR agency De Wolven. In Nederland geniet Mood Media al heel wat naambekendheid, in België timmeren we nu volop aan de weg!” dixit Laurens Van den Wijngaert van De Huzaren.

.

Gecategoriseerd onder : Nieuws


Tags: , , , ,


← Terug naar de blogpagina